Vasárnap meggy szedés volt,emiatt csak egyszerű, gyors ebédet készítettem.Volt 2 szelet fehérkarajom, egy szép főző tököm.A karajt bepácoltam egy egyszerű sós-borsos-fokhagymás pácba.A tököt, egy nagy fej vöröshagymát, és egy nagy paradicsomot felkarikáztam, majd a grillfűszert elkevertem olajjal és bepácoltam kb.4 órára.
Már csak a sütés maradt, amit a férjem sikeresen megejtett.
Azután pedig jóízűen megettük.
Utána a meggyszedés már egy kicsit lassabban ment, mert nagyon jól laktunk.
Nagyon guszta! Azt el is hiszem hogy már utánna lassabban mozogtatok!:))
VálaszTörlésIgen, az a jó a nyárban, hogy bármikor lehet a szabadban sütögetni.
VálaszTörlésÉn is nagyon szeretem a grillezett zöldségeket.Finom ebédetek volt.
VálaszTörlésGuszta. Nagyon szeretem én is.
VálaszTörlés