Nálunk mindenféle kenhető, mártható,kanalazható élelmiszer nyerő. Tudtam hogy az avokádó is finom lesz ilyen módon elkészítve.Eddig csak símán hagymával kevertem ki,most egy kicsit másképpen.
Egy avokádót megmostam, kettévágtam, kiszedtem a magját és villával jól összetörtem. Adtam hozzá egy fél citrom levét, egy gerezd fokhagymát,sót, borsot.Egy paradicsomot kettévágtam,felének kiszedtem, a magját, a húsát apróra vágtam és azt is hozzáadtam az előbbiekhez.
Ropogós rozsos bagettel olajbogyóval kínáltam.
Guszta, nagyon finom lehetett!
VálaszTörlésAz egyik kedvencem.
VálaszTörlésAvokádot eddig fagylaltban készítettünk, de így füszeresen izgalmas lehet.
VálaszTörlésNagyon jól néz ki. Én még nem is ettem avokádót, de most már biztos, hogy egyszer kipróbálom.
VálaszTörlés