2011. április 11., hétfő
Rozmaringos csirkemell
Nagy csodálatomra az én " mindenféle zőldfűszert elutasítok" egyszem fiam imádja a rozmaringot.Ezért hetente legalább egyszer valamilyen rozmaringos ételt kell főzzek neki.
A csirkemellet felszeletelem, majd bepácolom egy általam kitalált páccal.A pácba olaj,só,bors,fokhagymapor,erőspaprikakrém,ketchup, mustár és rozmaring kerül.Két vagy három óra múlva a paclével együtt behelyezem egy sütőzacskóba.Melléje teszek egy pár feldarabolt krumplit,bekötöm és egy pár helyen megszurkálom, majd 220 fokon 50 perc alatt megsütöm.Az utolsó 5 percben felvágom a zacskót, és grillfokozaton megpirítom a tetejét. Nagyon szeretem így készíteni a húst, mert vele együtt megvan a köret is.A férjem és a fiam krumplival, én meg párolt cukkinival ettem.Tudom nem egy kreatív étel, de a fiam nem hagy nagy teret az ötleteimnek.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Még hogy nem kreatív, szuper.
VálaszTörlés