2011. november 12., szombat
Kolbászos krumplis egytál
Hát ez nem egy könnyű, fogyókúrás étel, de nagyon finom. Maradékhasznosítás szempontjából viszont nagyon megfelelő.
Hozzávalók: krumpli, kolbász, paprika, hagyma, tejföl,fokhagyma,sajt,só meg bors.
A krumplit meghámozzuk, vékony karikára vágjuk, a kolbászt is felkarikázzuk, a hagymát meg a paprikát szintén feldaraboljuk.Kikenünk egy hőálló kerámia tálat egy kis vajjal, és elkezdjük rétegezni bele a krumplit meg a kolbászt.Rárakjuk a feldarabolt paprikát meg a hagymát, sózzuk és megborsózzuk.A tejfölt kikeverjük a lereszelt fokhagymával, nyakon öntjük vele a krumplit, sajtot reszelünk rá, és mehet a 200 fokos sütőbe kb.1 órára.
Bármilyen savanyúsággal tálalhatjuk, garantáltan jól lakik vele a család.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon finom laktató étel lehet valóban! Guszta !
VálaszTörlés