Ennyit kell aludni

2011. március 22., kedd

Köszönet

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.Nagyon jól esett.Lányok egy kis segitségre lenne szükségem.Nem tudom hogyan kell belinkelni valakit.Nem találok semmi erre utaló jelzést a bloggeren. Ha valaki tud, segitsen. köszönöm előre is.

4 megjegyzés:

  1. Kedves Judit! Amikor töltöd fel a bejegyzést, akkor a szövegben jelöld ki azt a részt, amihez a link kapcsolódna (mondjuk a kenyeres posztba csak az írtad volna, hogy Limara, ezt a szót kijelölöd) másold ki az URL címet és a szerkesztés ikonok között menj rá a szövegszín melletti zöld "görcs" ikonra. Feljön, hogy http:// ezt töröld ki, és ctrl v-vel másold be a linket, amit a szöveg alá szeretnél (Limaránál pl. http://limarapeksege.blodspot.com) és okézd le.
    (utána még formázhatod a szöveget, ami alatt a link van, kiemelheted, színezheted)

    Remélem használhatóak voltak az instrukcióim.

    Ha tudok még segíteni, akkor az email címemre vagy az oldalamra írj nekem!
    Isten hozott közöttünk! :)

    VálaszTörlés
  2. Isten hozott a gasztrobloggerek között!:-)

    VálaszTörlés
  3. no én is idetaláltam! hát nekem is nehéz kérdés ez a "linkelés" sokkal egszerűbb lenne ha minden kedves bloggerész a beállításainál beállítaná a bejegyzésre utaló menüpontot. de még nekem sem megy rendesen. hiába béna vagyok,ctr c- ctrlv vel csináltam én is eddig, de volt olyan is hogy lehetőség link készítésére és nem tudom hogy - ott sikerült. mivel vizuális tipus vagyok, jobban szeretném látni, de jelentkező a megmutizásra nincs a környéken. kénytelen vagyok próbálkozni!:)

    VálaszTörlés
  4. Egy kicsit hadd pontosítsak.Persze jó lenne tudni, hogy az újabb szerkesztővel dolgozol-e. Én úgy gondolom, mivel most kezdted eleve azt ajánlotta fel.
    Amikor kijelölöd a mondjuk Limara szót azután át kell menned az ő oldalára és és ott kijelölöd a böngésző sort,(másolás) majd visszamész az oldaladra és ott LINK szóra kattintasz és oda beilleszted a kijelölt szöveget.
    Ha további segítségre lenne szükséged írj az email címemre

    VálaszTörlés