Ennyit kell aludni

2011. szeptember 1., csütörtök

Mustáros barackos karaj

Megint egy régebbi recepttel jövök, amit egy jó pár hete készítettem.Adott volt egy darab karaj, sonka, sajt és pár szem barack.Felbontottam a karajt, hogy egy nagy téglalapot kapjak, megkentem mustárral, sóztam, borsóztam. Ráhelyeztem egy pár szelet sonkát, pár szelet sajtot, és 2 darab kimagozott, vékonyra szeletelt őszibarackot.Felgöngyöltem, megtűztem hústűvel.Egy hőálló tálba helyeztem, öntöttem rá 1 dl fehérbort, tettem melléje egy ág kakukkfüvet.Lefedtem fóliával, és 200 fokon kb.1 órát sütöttem,majd levettem a fóliát és megpirítottam.Körítésként párolt rizset tálaltam.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon finomat készítettél igen guszta!

    VálaszTörlés
  2. barátnőmnél ettem barackos tekercset,nagyon finom volt.Itthon nincs keletje,az enyémek nem kérik a hús-gyümölcs párosítást.:(

    VálaszTörlés
  3. Légyszíves írd már meg nekem a címedet, mert sorsoltam és a Te nevedet húztam ki! Gratulálok !

    VálaszTörlés
  4. Hát ez igazán meglepett.Soha nem gondoltam volna, hogy valahol, valamikor az én nevemet húzzák ki egy kalapból.Éva nagyon szépen köszönöm az ajándékodat előre is.Nagyon boldoggá tettél vele.Tudom, hogy nem vagyok túlságosan aktív, ami a bejegyzések írását illeti, de azért mindent elolvasok, amikor az időm engedi.Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés