A mai ebédünk az egyszerű de finom kategóriába tartozik.Karalábé leves és rostonsült sertéstarja volt.
A karalábéleveshez megpucoltam a sárgarépát, a petrezselymet és a karalábét, kis kockákra vágtam.Megfőztem egy darab marhacsontot, leszűrtem, majd a levébe tettem a feldarabolt zöldségeket és egy fej hagymát, ízesítettem sóval és frissen őrölt fekete borssal.Mikor puhára főttek a zöldségek egy tojásból nokedlit kavartam és beleszaggattam.Készítettem egy világos rántást, befőztem és kész is volt.
A második fogás még egyszerűbb volt, a bepácolt tarját kerti grillen pirosra sütöttük, majd sült krumplival és káposztasalátával megettük.
Nagyon finom ebédetek volt, ami nagyon guszta!
VálaszTörlésAz hogy egyszerű volt, semmit nem von le az értékéből... sőt inkább hozzátesz!! Tapasztalatom szerint azok a legjobb ételek :)!!
VálaszTörlésJaj ,karalábé leves,imádom.A héten be lesz ütemezve.
VálaszTörlésÉn is nagyon szeretem a karalábé levest, az idén még nem sikerült készíteni, de ami késik nem múlik.
VálaszTörlésFincsi lehetett ez az ebéd :)) Kérlek nézz be hozzám, meglepivel várlak :))
VálaszTörlés