Ennyit kell aludni

2011. július 17., vasárnap

Vasárnapi ebéd

A mai ebédünk az egyszerű de finom kategóriába tartozik.Karalábé leves és rostonsült sertéstarja volt.
A karalábéleveshez megpucoltam a sárgarépát, a petrezselymet és a karalábét, kis kockákra vágtam.Megfőztem egy darab marhacsontot, leszűrtem, majd a levébe tettem a feldarabolt zöldségeket és egy fej hagymát, ízesítettem sóval és frissen őrölt fekete borssal.Mikor puhára főttek a zöldségek egy tojásból nokedlit kavartam és beleszaggattam.Készítettem egy világos rántást, befőztem és kész is volt.
A második fogás még egyszerűbb volt, a bepácolt tarját kerti grillen pirosra sütöttük, majd sült krumplival és káposztasalátával megettük.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon finom ebédetek volt, ami nagyon guszta!

    VálaszTörlés
  2. Az hogy egyszerű volt, semmit nem von le az értékéből... sőt inkább hozzátesz!! Tapasztalatom szerint azok a legjobb ételek :)!!

    VálaszTörlés
  3. Jaj ,karalábé leves,imádom.A héten be lesz ütemezve.

    VálaszTörlés
  4. Én is nagyon szeretem a karalábé levest, az idén még nem sikerült készíteni, de ami késik nem múlik.

    VálaszTörlés
  5. Fincsi lehetett ez az ebéd :)) Kérlek nézz be hozzám, meglepivel várlak :))

    VálaszTörlés