Amikor magamnak a szóját készítettem, akkor a fiúknak ezt a finom mártásos húst főztem.
Hozzávalók: fél kiló karaj,5 gerezd fokhagyma,só, bors,olaj, liszt és tej.
A karajt felszeletelem, sózom borsózom,megmártogatom lisztben és egy kevés olajon hirtelen megsütöm mindkét oldalán.Felöntöm vízzel, bele reszelem a fokhagymát és puhára párolom.Mikor megpuhult készítek lisztből és tejből egy kis habarást és besűrítem vele az ételt.Burgonyagombóccal tálaltam.A fiúk azt mondták, hogy '' látod ez egy igazi étel''.

Nagyon szeretem.
VálaszTörlésIgazuk volt a fiúknak! Nagyon guszta és finom. Fokhagymás húst szoktam készíteni, de ez is úgy van tudod, ahány ház annyi szokás !
VálaszTörlésÉn is azt mondom, hogy igazuk van! Ez egy igazi, fokhagymás, én is készítem, és nem lehet eleget csinálni belőle.:))
VálaszTörlés